Zondag 18 november om 16.00uur

Concert met VSO

Schutterijmuseum Steyl


 

Op 18 november geven we samen met het VSO (Venloos Symfonie Orkest) een concert in het Schutterijmusem op Steyl.

Aanvang 16.00 uur

Wij zingen dan enkele stukken a capella en "You raise me up" en "Laudate Dominum" met strijkorkest.

Adoramus te/ W.A. Mozart

A Hymn to the Virgin/ Benjamin Britten                                                                                                                                                         

Canamus Amici / Henk Badings

That Lonesome road

The message of the whispering winds / Carmen Sars / Edwin Schimscheiner                 

Nature boy / Eben Abez/ arr. Johan Rooze

O Salutaris / Rossini

Soave / W.A. Mozart

 

Begeleid door de strijkersgroep van het Venloos Symfonie Orkest zingen wij: 

You raise me up / Brendan Grahan en Rolf Lovland

Laudate dominum / W.A. Mozart  soliste: Irene Meeuvis

Het Venloos Symfonie Orkest o.l.v. Rolf Prejean zal het concert voor fluit en harp opus 299 van W.A. Mozart ten gehore brengen.

Solisten: Frits van der Meulen / fluit  en Loes van Dijk / harp.

Daarnaast speelt het VSO werken van Chabrier en Tjaikovski.

 

 

 

Op 24 maart 2019 geven wij ons voorjaarsconcert in de Joriskerk. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Uw toegang tot het ledenportaal

Uw privacy

coffeeBij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.