Zondag 24 maart 2019, 15:00 uur

Jubileumconcert Cabaletta in de Joriskerk te Venlo


Hiermee luiden wij het jubileumjaar van het koor in! Cabaletta bestaat in 2019 namelijk 30 jaar.
Het wordt een extra feestelijk concert met zeer speciale gasten.

  • Cabaletta treedt op onder de bezielende leiding van onze dirigente Irene Meeuvis
  • Voor deze speciale gelegenheid hebben wij ook nieuw repertoire ingestudeerd. Wij zingen voornamelijk à capella. Een aantal liederen zal op piano worden begeleid door Ben van Daal.
  • Nienke Nasserian Nillesen, Venlose mezzo sopraan, zal acte de présence geven. Zij won onlangs de Prix d’Orange van de Sociëteit De Prins van Oranje.
    Nienke zal samen met Cabaletta optreden, maar ook als soliste. Hierbij wordt zij begeleid door haar vaste pianist Ben van Daal.
  • Gemengd koor Druzhba uit Helmond brengt een heel bijzonder repertoire van Oekraïense liederen. Hun dirigente Inna Ogarok is afkomstig uit Oekraïne.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een zeer gevarieerd concert gaan bieden.
We verwachten dat het concert snel uitverkocht is, dus aarzel niet.
Toegangskaarten kosten € 15 per stuk, inclusief consumptie

Tot ziens!


  • Ben van Daal
  • Gemengd koor Druzhba
  • Nienke Nasserian Nilissen


Klik op een foto om deze uit te vergroten.

Kaarten bestellen

Kaarten kunnen vooraf besteld of gekocht worden op 2 manieren:

Door overmaking van € 15 per kaart naar bank nr. NL41 INGB 0001 7379 10 t.n.v. Kamerkoor Cabaletta met vermelding van uw naam en telefoon nummer.
De kaarten liggen voor aanvang van het concert bij de kassa.

Via contante betaling bij Eye Wish Opticiens, Vleesstraat 73 Venlo (tegenover Xenos); u kunt de kaarten dan meteen meenemen.

Uw toegang tot het ledenportaal

Uw privacy

coffeeBij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.