Dirigent

Eigenwijs 2015Irene Meeuvis voltooide haar studie solozang, waaronder het vak ensemble-leiding, aan het conservatorium te Maastricht. Ze zette haar studie voort door middel van privélessen bij o.a. Sophia van Sante en coaching lessen bij Sigrid van der Linde. Daarnaast volgde ze toneellessen bij Jan van Kasteren.

Als dirigente heeft ze de leiding over enkele ensembles waaronder Mixed Melody uit Heeze en Cabaletta. Als zangpedagoge heeft ze een eigen lespraktijk in Waalre.

Verder is Irene Meeuvis als solozangeres te horen tijdens concerten, besloten en openbare uitvoeringen. Zo speelde ze in 2009 mee in de theatervoorstelling Maria v/s la Callas een productie van Opus 28. Verder was ze o.a. te zien als Najade in R. Strauss’ Ariadne auf Naxos; Suor Angelica van Puccini; Euridice in Orfeus in de onderwereld van Offenbach.

Uw toegang tot het ledenportaal

Uw privacy

coffeeBij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.