Ons repertoire

Onze oudste liederen komen uit de Renaissance en het nieuwste lied is bij wijze van spreken gisteren geschreven. De muziekcommissie zoekt naar mooie klanken, waar de zangers energie uit kunnen halen, over allerlei onderwerpen, ook kerkliederen.

 Renaissance

Ecce, quomodo moritur Justus - Jakob Handl
Je ne l’ose dire - Pierre Certon
Come again - John Dowland
Lord make me to know - Byrd
Il Bianco e dolce cigno - Arcadelt
Mille regretz - Josquin des Prez

 Barok

Thou knowest Lord - Henry Purcell
Lascia chio Pianga - G.F. Händel
Largo - G.F. Händel

 19e eeuw, Romantiek

The long day closes - Arthur Sullivan
De Profundis clamavi - Antonio Salieri
Messa Breve no 5 - Charles Gounod
Verlei huns Frieden - Felix Mendelssohn
The Goslings - Frederick Bridge
O Salutaris Hostia - Gioacchino Rossini
Psalmus CXX - Otto Olsson
Ave Maria - Sir Edward Elgar
Early one Morning - Thomas Dunhill
To Music - Sir George Dyson

 20e eeuw

The blue Bird - Charles Stanford
Embraceable You - George Gerswin
Song of Peace - Jean Sibelius
Nature Boy - Eden Abez
Pater Noster - Albert de Klerk
You are the new day - John David
For the beauty of the earth - John Rutter
Silence - Nancy Telfer
That lonesome road - James Taylor
And so it goes - Billy Joël
Irish Blessing - Bob Chillcot

 21e eeuw

The Lake Isle of Innesfree - Eleanor Daley
On souri sun rantas - Matti Hyokki (arr.)
You raise me up - Brendan Grahan
This Marriage - Eric Whitacre
Benedictus uit "The armed man" - Karl Jenkins
Ave Verum - Karl Jenkins

Uw toegang tot het ledenportaal

Uw privacy

coffeeBij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.